SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá

SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá

SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 395 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá - popis produktu

Uvízli jste ve světě chaosu ve vaší skříni? Představujeme vám Teria - revoluční sadu skládacích boxů v melírově šedé barvě. Organizace oděvů se stává hračkou díky šesti stylovým a praktickým boxům, které snadno nahradí středně velkou komodu. Tyto skládací úložné boxy mají nejen elegantní design, ale také skvělou praktičnost. S jejich krychlovým tvarem snadno odhadnete, kolik jich budete potřebovat. A co když nějaký zbude? Tyto boxy mají neomezený potenciál - využijte je nejen ve své skříni, ale objevte nové možnosti pro ukládání suchých a čistých věcí. Teria boxy jsou vytvořeny z odolného 2 mm kartonu a lehké 80 g/m² netkané textilie, která zajišťuje trvanlivost a zároveň eleganci. S rozměry 30 cm na všech stranách poskytují dostatek prostoru pro uspořádání vašeho života. Specifikace produktu: Všestranné využití Elegantní design Praktické řešení Kvalitní materiál

Produkt SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá patří do skupiny produktů Úložné boxy, patří značce Songmics, z materiálu Kartónová lepenka, netkaná textilie, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá - parametry produktu

MateriálKartónová lepenka, Netkaná textilie
Nosnost boxu5 kg
SadaAno
VzorSe vzorem
Hloubka30 cm
Šířka30 cm
Výška30 cm
Hmotnost2.90 kg
KategorieSkříně, Úložné boxy
ZnačkaSongmics
MateriálKartónová lepenka, netkaná textilie
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá - další zajímavé produkty

SONGMICS Sada skládacích boxů Teria 6 ks šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?