SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá

SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá

SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 325 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá - popis produktu

Ramínka Helena jsou navržena tak, aby vám usnadnila skladování oblečení a zabrala ve vaší skříni co nejméně místa. Sametový povrch ramínek je šetrný i k jemným tkaninám a pomáhá předcházet sklouzávání a mačkání. Takže i hedvábné oblečení zůstane bezpečně na svém místě, nepomačká se a vy se tak můžete spolehnout, že bude připravené když si ho chcete zrovna obléct. Velkou výhodou je tloušťka ramínek, a to 0,6 cm, díky které ušetříte místo ve skříni. Ramínka Helena zabírají dokonce až o 30 % méně místa než ta dřevěná a proto jsou skvělou volbou zejména pro milovníky oblečení, kterým už tak praská skříň ve švech. Ramínka jsou vyrobena z pevného a odolného plastu. Každé ramínko unese až 5 kg, takže jsou ideální k zavěšení těžkých bund, svetrů a dalších kusů oblečení. Chytrou vychytávkou je 360° otočný háček, který umožňuje snadné nastavení směru pohybu oděvů a poskytuje maximální pohodlí a přístupnost při věšení a organizaci oblečení. Ušetřete i vy místo ve šatníku a to díky ramínkům Helena! Specifikace produktu: Kvalitní materiál Šetří prostor 360° otočný háček Nosnost až 5 kg

Produkt SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Šatní skříně, patří pod značku Songmics, materiálové složení kov, Plast, v nabídce prodejce Houseland.cz.

SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá - parametry produktu

MateriálPlast, Kov
Maximální statická nosnost ramínka5 kg
Počet kusů v sadě30
Sada ramínekAno
Délka43 cm
Šířka0,6 cm
Výška22 cm
Hmotnost2.30 kg
KategoriePláště, Skříně, Ramínka, Šatní skříně
ZnačkaSongmics
Materiálkov, Plast
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá - další zajímavé produkty

SONGMICS Sada plastových ramínek Helena 30 ks bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?