SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit

SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit

SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 115 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit - popis produktu

Hledáte efektivní způsob, jak přispět k udržitelnosti životního prostředí a zároveň udržet svou kuchyň vždy v perfektním stavu? S odpadkovým košem Bins zatočíte s odpadky v mžiku oka! Právě tento odpadkový koš je perfektním spojením praktičnosti a stylové elegance. Jeho inovativní dvojité oddělení umožňuje jednoduše třidit odpadky, což z něj činí nejen efektivní nástroj pro udržení čisté domácnosti, ale také přispívá k péči o životní prostředí. Odpadkový koš je vybaven praktickým pedálem, který se snadno sešlápne nohou a otevře víko, takže můžete snadno vyhodit svůj odpad. A co je nejlepší, víko se zavře automaticky, což pomáhá udržet nepříjemné pachy v izolaci a vaše ruce vždy čisté. Tento odpadkový koš vám nejen usnadní vaši každodenní rutinu, ale také představuje designový prvek, který zlepší vzhled vašeho interiéru. Bez ohledu na to, zda máte moderní nebo tradiční zařízení, tento koš přinese do vašeho domova šmrnc a vkus. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Moderní design Dvě sekce pro tříděný odpad Kouřově šedé provedení Pokyny k údržbě: V případě potřeby lze koš snadno otřít měkkým vlhkým hadříkem a použít jemný čistící prostředek. Koš vždy umístěte na rovný povrch.

Produkt SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit lze nalézt mezi produkty ve skupině Odpadkové koše, je v nabídce značky Songmics, materiál je kov v nabídce e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit - parametry produktu

Délka pedálu11,5 cm
Hmotnost5,1 kg
MateriálKov
Objem2 x 15 L
OtevíráníNožní pedál
Počet boxů2 boxy
Šířka pedálu4 cm
Vnitřní délka18 cm
Vnitřní šířka26,5 cm
Vnitřní výška40,5 cm
Výška s otevřeným víkem73,5 cm
Výška s uzavřeným víkem47 cm
Délka41 cm
Šířka36 cm
Hmotnost8.00 kg
KategorieOdpadkové koše
ZnačkaSongmics
Materiálkov
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit - další zajímavé produkty

SONGMICS Odpadkový koš na tříděný odpad Bins 30 L antracit - jak nakoupit nejvýhodnější?