SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý

SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý

SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý - popis produktu

Zanechte dojem i v malých prostorech s odkládacím stolem Moris z kolekce Vasagle v elegantní černé barvě s výrazným šedým košem. S jeho jednoduchou konstrukcí a jasným návodem na sestavení ho máte hotový během 5-10 minut. Jeho rozměry ho dělají ideálním pro malé prostory, ale neomezujte se pouze na to. Tento stolek se snadno přizpůsobí vašim potřebám – buď jako praktický odkládací stůl v obývacím pokoji nebo jako elegantní noční stolek v ložnici. Nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše věci, aniž by zabíral zbytečně mnoho místa. Robustní deska z dřevotřísky je spojena s rámem, zatímco jednodílné ocelové nohy ve tvaru písmene U zajišťují pevnou oporu. Nastavitelné nožičky dodávají stabilitu a chrání vaši podlahu před poškrábáním. Kvalitní dvouvrstvý koš z polyesterové tkaniny je nejen příjemný na pohled, ale i bezpečný díky absenci škodlivých chemikálií. Jeho vzhled připomínající len dodává tomuto stolečku jedinečný nádech. Specifikace produktu: Všestranné využití Moderní vzhled Kvalitní materiály Snadná montáž

Produkt SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý patří do skupiny produktů Odkládací stolky, vyrábí jej značka Songmics, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý - parametry produktu

SérieVasagle
Materiál deskyDřevotříska
Materiál košeTkanina
Materiál nohouKov
Nosnost35 kg
Povrchová úpravaMat
Průměr stolu45 cm
Hloubka39,6 cm
Šířka39,6 cm
Výška50 cm
Hmotnost4.50 kg
KategorieStoly, Odkládací stolky
ZnačkaSongmics
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý - další zajímavé produkty

SONGMICS Odkládací stolek Vasagle Moris tmavě šedý - jak nakoupit nejvýhodnější?