SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý

SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý

SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 719 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý - popis produktu

Multifunkční nákupní vozík Trolley je ideálním řešením pro ty, kteří často opouštějí supermarkety s těžkými taškami a hledají praktické a pohodlné řešení pro své nákupy. Tento nákupní vozík nabízí mnoho funkcí, které vám usnadní každodenní nákupy. Látková taška nákupního vozíku je odnímatelná a může být přeměněna na batoh přes rameno, díky čemuž budete mít možnost své nákupy nosit i pohodlně na rameni. Chladicí přihrádka a další úložný prostor pro deštník poskytují dodatečnou flexibilitu při nakupování. Rukojeť je nastavitelná a vozík lze zavěsit na nákupní vozík, což usnadňuje přenášení. Snadná montáž je další výhodou tohoto nákupního vozíku. Lehký hliníkový rám se rychle otevírá, a robustní polyesterová taška se snadno připevní pomocí suchého zipu. Kola lze snadno připevnit kliknutím na tlačítko uprostřed, a nákupní vozík má maximální nosnost 25 kg. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Odnímatelná taška Šedé provedení Chladicí přihrádka Kapsa na deštník Rozměry tašky: Šířka: 31 cm Hloubka: 24 cm Výška: 54 cm

Produkt SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý patří do skupiny produktů Úložné boxy, patří značce Songmics, z materiálu kov, Tkanina, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý - parametry produktu

Celková maximální statická nosnost25 kg
Hmotnost2,8 kg
MateriálTkanina, Kov
Maximální statická nosnost odnímatelné tašky10 kg
Hloubka35 cm
Šířka44 cm
Výška100 cm
Hmotnost3.40 kg
KategorieÚložné boxy, Vozíky
ZnačkaSongmics
Materiálkov, Tkanina
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý - další zajímavé produkty

SONGMICS Nákupní vozík TROLLEY šedý - jak nakoupit nejvýhodnější?