SOLVINA Original 450 g

SOLVINA Original 450 g

SOLVINA Original 450 g

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SOLVINA Original 450 g - popis produktu

Tuhé mýdlo SOLVINA Original 450 g: Účinná mycí pasta s tradiční recepturou na bázi přírodních materiálů pomáhá čistit pokožku rukou hluboko do pórů. Tradiční pilinová SOLVINA Original s vysokým mycím účinkem důkladně odstraňuje odolné nečistoty, jako jsou oleje, tuky, maziva, pryskyřice, saze, grafit a další, a protože obsahuje látky, které příznivě působí na pokožku, zanechává ruce svěží a hebké. SOLVINA Original s příjemnou vůní jehličí neobsahuje silikony ani rozpouštědla, a je proto vhodná k dennímu používání. Skvělá v domácnosti, dílně, autoservisech, stavebnictví, zemědělství nebo těžkém průmyslu. Klíčové vlastnosti mycí pasty SOLVINA OriginalTradiční pilinová mycí pasta na ruce s vysokým mycím účinkemSOLVINA Original čistí pokožku hluboko do pórůSložky na bázi přírodních materiálůPilinová mycí pasta obsahuje látky, které příznivě působí na pokožku a zanechávají ji hebkou a svěžíBez silikonů a rozpouštědelSOLVINA Original má příjemnou vůni jehličíVhodná k dennímu používáníOdstraňuje odolné nečistoty jako jsou oleje, tuky, maziva, pryskyřice, saze, grafit a dalšíOblasti použití: domácnosti, dílny, autoservisy, stavebnictví, zemědělství, těžký průmysl

Produkt SOLVINA Original 450 g patří do skupiny produktů Tuhá mýdla, patří pod značku Solvina v nabídce e-shopu Alza.cz.

SOLVINA Original 450 g - parametry produktu

KategorieMýdla, Tuhá mýdla
ZnačkaSolvina
E-shopAlza.cz

SOLVINA Original 450 g - historie ceny a dostupnosti

SOLVINA Original 450 g - další zajímavé produkty

SOLVINA Original 450 g - jak nakoupit nejvýhodnější?