Solární řetěz 100 LED, teplá bílá

Solární řetěz 100 LED, teplá bílá

Solární řetěz 100 LED, teplá bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Solární řetěz 100 LED, teplá bílá - popis produktu

Solární světelný řetěz o celkové délce 7 m má 100 LED diod, které jsou ideální pro vytvoření magických efektů během letních večerů. Teplé bílé světlo se stane krásným dekorativním doplňkem Vaší zahrady, balkonu nebo terasy. Osvětlete slunečník, keře, stromy nebo třeba altán a užijte si kouzelný večírek.

Produkt Solární řetěz 100 LED, teplá bílá patří do skupiny produktů LED osvětlení od značky ASKO - NÁBYTEK, v barvě šedá, je vyroben z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Solární osvětlení, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, v barvě šedá, materiál je Plast, v nabídce prodejce Asko-nabytek.cz.

Produkt Solární řetěz 100 LED, teplá bílá patří do skupiny produktů Nábytkové osvětlení, vyrábí jej značka ASKO - NÁBYTEK, v barvě šedá, materiálové provedení je Plast, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Solární řetěz 100 LED, teplá bílá - parametry produktu

Solární řetěz 100 LED, teplá bílá - historie ceny a dostupnosti

Solární řetěz 100 LED, teplá bílá - další zajímavé produkty

Solární řetěz 100 LED, teplá bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?