Solární lucerna Modica, hnědá

Solární lucerna Modica, hnědá

Solární lucerna Modica, hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Solární lucerna Modica, hnědá - popis produktu

Solární LED lampa v optice lucerny přesvědčí svým přírodním vzhledem a stane se tak všestranným dekoračním předmětem. Lucerna je vyrobena z hnědého kovu, díky kterému působí velmi přirozeně. Lampa je vybavena praktickou provazovou rukojetí pro snadné přenášení a stane se tak flexibilním společníkem do přírody. Četné vzorované mezery umožňují dokonalý průnik světla, které tak vytváří v okolí zajímavé světelné a stínové efekty. Díky vysoce kvalitnímu solárnímu modulu na horní straně lze solární světlo používat bez připojení k elektrické síti, které si během dne samo doplňuje energii, aby mohlo svítit i v noci.

Tento produkt se nachází v kategorii LED lampy, patří značce ASKO - NÁBYTEK, barevná verze je hnědá, v nabídce prodejce Asko-nabytek.cz.

Produkt Solární lucerna Modica, hnědá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní lampy od značky ASKO - NÁBYTEK, barevná verze je hnědá, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je hnědá, naleznete jej v e-shopu Asko-nabytek.cz.

Solární lucerna Modica, hnědá - parametry produktu

Solární lucerna Modica, hnědá - historie ceny a dostupnosti

Solární lucerna Modica, hnědá - další zajímavé produkty

Solární lucerna Modica, hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?