Solární LED lampa #6143814

Solární LED lampa #6143814

Solární LED lampa #6143814

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Solární LED lampa - popis produktu

Solární LED lampa se senzorem pohybu a soumraku je všestranné a energeticky úsporné řešení osvětlení. Je ideálním řešením pro osvětlení vchodů, teras, příjezdových cest, schodišť, domácích nebo firemních zahrad. Díky krytí IP44 je lampa odolná proti vniknutí vlhkosti a prachu - lze ji používat i v zimě. Lampa se dodává s dálkovým ovladačem, který umožňuje dálkové ovládání a změnu režimu osvětlení. Má 3 nezávislé světelné programy: 1. Bezpečnostní režim: Lampa se rozsvítí pouze tehdy, když v noci zaznamená pohyb, a po 15 sekundách, kdy osoba odejde, se vypne. 2. Inteligentní režim řízení jasu: Svítidlo pracuje v režimu nízké spotřeby energie, a když zjistí pohyb, zapne plný jas. 3. Režim bez snímače pohybu: Lampa zůstane po celou noc tlumená, snímač pohybu je neaktivní. Solární panel lze namontovat společně s lampou nebo díky 5m kabelu na místo, kde je dostatek slunečního světla. Technické specifikace: Výrobce: Bluegarden Typ lampy: lampa Délka (mm): 145 mm Šířka (mm): 280 mm Výška (mm): 91 mm Napájaní: solární Materiál: plast Barva lampy: černá Barva světla: neutrální Včetně zdroje světla: ano Stupeň odolnosti: IP44 Včetně dálkového ovládání

Tento produkt se nachází v kategorii LED lampy, barevná verze je černá, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt Solární LED lampa #6143814 lze nalézt mezi produkty ve skupině Solární lampy, barevná verze je černá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Solární LED lampa - parametry produktu

BarvaČerná
KategorieLampy, LED lampy, Solární lampy
Barvačerná
E-shopDumdekorace.cz

Solární LED lampa - historie ceny a dostupnosti

Solární LED lampa - další zajímavé produkty

Solární LED lampa - jak nakoupit nejvýhodnější?