Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový

Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový

Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 789 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový - popis produktu

Župan Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový:Hledáte oblečení, které vám poskytne maximální komfort a pohodlí během odpočinku? Dámský župan Soft Cotton přijde vhod a příjemně zahalí vaše tělo po každodenní sprše nebo horké koupeli. Bude významnou součástí každodenního oděvu, ať už pro studená rána nebo pro dlouhé večery. Je vhodný také pro ty, kteří často navštěvují vodní parky nebo si užívají relaxace u vody. Zavinovací zapínání županu se skvěle přizpůsobí každé postavě. Hlavní vlastnosti županu Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový Dámský župan Soft Cotton nabízí pocit pohodlí a tepla po osvěžující sprše či koupeli Velikost je S Zavinovací zapínání hezky sedí na každou postavu Jeho součástí není kapuce Výrobním materiálem županu Soft Cotton je bavlna Mezi jeho přednosti patří měkkost, hebkost a perfektní savost Na županu dominuje fialová barva S županem Soft Cotton si užijte naprostý klid a komfort Pyžamo může být doplněno županem, který slouží jako svrchní vrstva oděvu. Materiálem použitým k výrobě županu Soft Cotton je bavlna. Pocit sucha po koupeli zajišťuje právě bavlna, která umí účinně odvádět vlhkost z pokožky. Ke zcela samozřejmým vlastnostem županu patří jeho měkkost, hebkost, perfektní savost a rychlé schnutí. Příjemné a elegantní provedení županu doplňuje fialová barva. Župan Soft Cotton vám poskytne ideální komfort během relaxačních okamžiků, které si zcela zasloužíte. Velikost: S

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské oblečení, patří značce Soft Cotton, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské župany, je v nabídce značky Soft Cotton v nabídce e-shopu Alza.cz.

Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový - parametry produktu

Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový - historie ceny a dostupnosti

Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový - další zajímavé produkty

Soft Cotton - Krátký Dámský župan Lilly v Dárkovém balení s ručníkem, fialový - jak nakoupit nejvýhodnější?