Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná

Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná

Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 30 039 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná - popis produktu

Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 1x sedačka, 2x křeslo Potřebujete nábytek na vaši terasu, zahradu či balkon? Dejte šanci originálnímu a stylovému zahradnímu setu Tamasha. Vaše soukromá oáza klidu získá šarmantní model, se kterým si naplno vychutnáte ranní čaj, oběd či užijete teplý večer díváním na hvězdy. Pohodlí, elegance a dlouhá životnost - těmito vlastnostmi se vyznačuje tato souprava. Konstrukce je vyrobena z kovu, díky čemuž je nábytek zcela odolný vůči korozi a nepříznivým povětrnostním podmínkám. Prožijte výjimečné chvíle s výjimečnou zahradní sestavou Tamasha. Rozměr - sedačka: 145cm x 75cm x 70cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 2x 73cm x 75cm x 70cm (š x v x h)Materiál: kov, tkanina, pěnaBarva: šedá

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Sofahouse, barevná varianta je 8c8c8c, materiálové provedení je kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Sedací nábytek, je v nabídce značky Sofahouse, barevná varianta je 8c8c8c, materiál je kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sestavy nábytku, je v nabídce značky Sofahouse, barevná varianta je 8c8c8c, materiál je kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná - parametry produktu

Hmotnost42 kg
Délka145 cm
Šířka70 cm
Výška75 cm
MateriálKov
Barva8c8c8c
KategorieNábytek, Zahradní nábytek, Sedačky, Sedací nábytek, Sestavy nábytku, Zahradní sedáky
ZnačkaSofahouse
Barva8c8c8c
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní sedací sestava Tamasha šedá - 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?