Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá

Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá

Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá - popis produktu

Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá Sada toaletního a nočního stolku Ophelia se stane neodolatelným pomocníkem v každé ložnici. Nechte se okouzlit minimalistickým vzhledem poskytujícím nejen krásu, ale také funkčnost. Toaletní stolek disponuje praktickým zrcadlem a úložným prostorem v podobě šuplíku, který je prostorný na kosmetiku a doplňky všeho charakteru. Pohodlné sezení zajistí židle a navíc prostoru pro odkládání nejrůznějších věcí zase poslouží noční stolek. Neutrální barevné provedení působí nerušivým dojmem a zapadne téměř do každého interiéru. Tento elegantní nábytek nezabere mnoho místa, ale vkusně doplní každý interiér. Rozměr - toaletní stolek: 65cm x 139cm x 35cm (š x v x h)Rozměr - noční stolek: 65cm x 139cm x 35cm (š x v x h)Rozměr - židle: 35cm x 45cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melaminová deska, skloTloušťka: 18mmBarva: bílá, černá

Produkt Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá patří do skupiny produktů Noční stolky, patří značce Sofahouse, v barvě 000000, z materiálu MDF, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady stolků, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 000000, materiálové složení MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá patří do skupiny produktů Toaletní stolky, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 000000, materiál je MDF v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá - parametry produktu

Hmotnost41 kg
Délka65 cm
Šířka33 cm
Výška139 cm
MateriálMDF
Barva000000
KategorieStany, Noční stolky, Sady stolků, Toaletní stolky
ZnačkaSofahouse
Barva000000
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá - další zajímavé produkty

Sofahouse Sada toaletního a nočního stolku Ophelia bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?