Smetanová crossbody kabelka Taylor

Smetanová crossbody kabelka Taylor

Smetanová crossbody kabelka Taylor

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 669 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Smetanová crossbody kabelka Taylor - popis produktu

Smetanová crossbody kabelka Taylor z kategorie Společenské a listové dámské kabelky značky Carla, velikost , barva smetanová.

Produkt Smetanová crossbody kabelka Taylor patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Carla, barevné provedení je smetanová, materiál je ekologická kůže v nabídce e-shopu Botovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Crossbody kabelky, patří pod značku Carla, barevné provedení je smetanová, materiálové složení ekologická kůže, v nabídce prodejce Botovo.cz.

Produkt Smetanová crossbody kabelka Taylor patří do skupiny produktů Listová kabelka, je v nabídce značky Carla, barevné provedení je smetanová, materiál je ekologická kůže v nabídce e-shopu Botovo.cz.

Smetanová crossbody kabelka Taylor - parametry produktu

size_systemEU
barvasmetanová
materiálekologická kůže
materiál svrškuimitace kůže
KategorieLišty, Kabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Listová kabelka, Listové kabelky, Dámské společenské kabelky
ZnačkaCarla
Barvasmetanová
Materiálekologická kůže
E-shopBotovo.cz

Smetanová crossbody kabelka Taylor - historie ceny a dostupnosti

Smetanová crossbody kabelka Taylor - další zajímavé produkty

Smetanová crossbody kabelka Taylor - jak nakoupit nejvýhodnější?