Smartwool W Merino Sport Lined Short Black

Smartwool W Merino Sport Lined Short Black

Smartwool W Merino Sport Lined Short Black

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Smartwool W Merino Sport Lined Short Black - popis produktu

Kalhoty Smartwool W Merino Sport Lined Short Black:Hledáte sportovní kalhoty, které vám poslouží v horším počasí? V takovém případě oceníte dámské kalhoty Smartwool W Merino Sport Lined Short Black. Využití najdou, pokud vás baví volný čas, běh, cyklistika a fitness. Kalhoty pro dámy Smartwool mají středně vysoký pas. K výběru těch správných kalhot může posloužit i druh střihu , který je regular fit. Jejich design umocňuje černá barva. Tento model se vyrábí z materiálu, kterým je elastan, merino vlna a recyklovaný polyester. Zajímavé parametry dámských kalhot Smartwool W Merino Sport Lined Short Black Rozšiřte svůj šatník o nové kalhoty Tento model nabízí středně vysoký pas K jejich výrobě byl vybrán střih regular fit Délka: zkrácené Materiálem pro výrobu elastan, merino vlna a recyklovaný polyester Co do barvy kalhot Smartwool W Merino Sport Lined Short Black, ta je černá Vhodná aktivita: volný čas, běh, cyklistika a fitness

Produkt Smartwool W Merino Sport Lined Short Black patří do skupiny produktů Dámské kalhoty, je v nabídce značky Smartwool v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kraťasy, patří pod značku Smartwool, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Smartwool W Merino Sport Lined Short Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Smartwool, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Smartwool W Merino Sport Lined Short Black - parametry produktu

Smartwool W Merino Sport Lined Short Black - historie ceny a dostupnosti

Smartwool W Merino Sport Lined Short Black - další zajímavé produkty

Smartwool W Merino Sport Lined Short Black - jak nakoupit nejvýhodnější?