Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá)

Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá)

Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 546 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá) - popis produktu

Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá)Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 jsou skvělou volbou pro milovníky hudby, kteří hledají spolehlivá sluchátka pro každodenní nošení. Jejich 13mm měniče poskytují fantastickou kvalitu zvuku a díky dostupným režimům ekvalizéru si budete moci jejich výkon přizpůsobit svým potřebám. S pouzdrem vydrží v provozu až 20 hodin a díky intuitivním dotykovým panelům se snadno používají. Jsou vodotěsná s certifikací IPX4, takže splní potřeby každého, kdo vede aktivní životní styl.Objevte nový rozměr poslechuPřipadejte si jako na živém koncertě a nechte se hudbou přenést do kouzelného světa zvuku. Sluchátka jsou vybavena 13mm měniči, které poskytují zvuk s neuvěřitelnou čistotou, hloubkou basů a čistotou tónů. Ať už jste fanoušky klasické hudby, rocku, hip-hopu nebo elektroniky, sluchátka vám poskytnou nezapomenutelný hudební zážitek.3 režimy ekvalizéruSluchátka nabízejí 3 různé režimy EQ, které vám umožní přizpůsobit zvuk vašim preferencím. Režim Music Mode poskytuje dokonale vyvážený zvuk, zatímco Bass Boost přináší silné basy, které zdůrazní rytmus a energii jakékoli skladby. A pokud chcete křišťálově čistý zvuk během telefonních hovorů, přepněte na režim Vocal Mode!Bezproblémové připojeníSluchátka Aukey EP-M2 využívají pokročilou technologii Bluetooth 5.3, která je zodpovědná za stabilní a okamžité připojení k vámi zvolenému zařízení. Na rušení a zpoždění můžete zapomenout! Ale to není všechno - sluchátka vám umožňují ještě větší svobodu volby. Můžete používat jedno sluchátko a druhé nechat v pouzdře, nebo používat obě současně, což vám poskytne plnou hloubku stereofonního zvuku. Je jen na vás, jak chcete hudbu poslouchat!Plná kontrola ve vašich rukouSluchátka se ovládají snadněji, než si myslíte, díky intuitivním dotykovým panelům, které vám dávají plnou kontrolu nad hudbou nebo hovory. Nyní můžete ovládat hudbu, přijímat hovory, měnit režimy a další funkce pouhými několika klepnutími. Už nemusíte pokaždé sahat po telefonu - vše máte na dosah ruky!Vysněný uživatelský zážitekSluchátka Aukey EP-M2 vám poskytnou maximální pohodlí i při několikahodinovém poslechu hudby. Díky ergonomickému designu se dokonale přizpůsobí tvaru vašich uší a díky nízké hmotnosti (3,5 g) jejich přítomnost ani nepocítíte. Jsou také vodotěsná podle normy IPX4, takže je můžete bez obav používat bez ohledu na povětrnostní podmínky.Přiložené stránkysluchátkanabíjecí pouzdroVýrobceAukeyModelEP-M2BarvaČernáSnímače13 mmVerze Bluetooth5.3Profily BluetoothA2DP / AVCTP / AVRCP / HFPFrekvenční odezva20 Hz - 20 kHzImpedance32ΩSPL105dB±3dB@1KHzRozsahAž 10 mProvozní dobaAž 4 hAž 20 h (s nabíjecím pouzdrem)Doba nabíjení1,5hNabíjecí baterieLithium-polymer (2x 30 mAh)Hmotnost jednoho sluchátka3,5 gVoděodolnostIPX4

Produkt Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá) lze nalézt mezi produkty ve skupině Bezdrátová sluchátka, vyrábí jej značka Aukey, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz.

Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá) - parametry produktu

VýrobceAukey
KategorieSluchátka, Bezdrátová sluchátka
ZnačkaAukey
E-shopSMDledzarovky.cz

Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá) - historie ceny a dostupnosti

Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá) - další zajímavé produkty

Bezdrátová sluchátka Aukey EP-M2 TWS (černá) - jak nakoupit nejvýhodnější?