SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F

SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F

SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 330 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F - popis produktu

Vodovodní baterie bidetová vestavěná. tato baterie je vybavena keramickou kartuší o průměru 25 mm KA2502 baterie se dodává včetně podomítkového tělesa součástí balení této baterie je: sprchová spirálová plastová hadice PH1510 - délka 150 cm plastová sprcha PS0057 s tlačítkovým mechanismem Tuto baterii lze kombinovat s vanovými a sprchovými bateriemi ze série NIL SLEZÁK - RAV. Záruka: na těsnost odlitku (tělo baterie) - 10 let na kartuši a povrchovou úpravu - 6 let na ostatní díly dle Občanského zákoníku Upozornění: vodovodní baterie se musí po použití uzavřít pákou, která uzavře kartuši uvnitř baterie. Hadice se sprškou nesmí být pod stálým tlakem.

Tento produkt naleznete ve skupině Vodovodní baterie, vyrábí jej značka SLEZAK-RAV, naleznete jej v e-shopu Svet-koupelny.cz.

Produkt SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F patří do skupiny produktů Koupelnové vybavení, je v nabídce značky SLEZAK-RAV, v nabídce prodejce Svet-koupelny.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Bidetové baterie, patří pod značku SLEZAK-RAV, v nabídce prodejce Svet-koupelny.cz.

SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F - parametry produktu

SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F - historie ceny a dostupnosti

SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F - další zajímavé produkty

SLEZAK-RAV Vodovodní baterie bidetová vestavěná NIL, Barva: chrom NL143F - jak nakoupit nejvýhodnější?