SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1

SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1

SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1 - popis produktu

Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu. Tato baterie se skláda z: rohový ventil s keramickým vrškem RV0112 sprchová kovová hadice MH1001 - délka 100 cm  pevný plastový držák PD0004 kovová sprcha s tlačítkovým mechanismem KS0005 Hygienický set pouze na studenou vodu, kdy k tomuto setu není potřeba baterie Tuto baterii lze kombinovat s umyvadlovými, vanovými a sprchovými bateriemi ze série MORAVA SLEZÁK - RAV. Záruka: na těsnost odlitku (tělo baterie) - 10 let na kartuši - 2 roky na povrchovou úpravu - 6 let na ostatní díly dle Občanského zákoníku Upozoronění 1) vodovodní baterie se musí po použití uzavřít vemtil. Hadice se sprškou nesmí být pod stálým tlakem.

Tento produkt naleznete ve skupině Vodovodní baterie, vyrábí jej značka SLEZAK-RAV, naleznete jej v e-shopu Svet-koupelny.cz.

Produkt SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1 patří do skupiny produktů Sprchové baterie, patří pod značku SLEZAK-RAV, v nabídce prodejce Svet-koupelny.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Bidetové baterie, patří pod značku SLEZAK-RAV, v nabídce prodejce Svet-koupelny.cz.

SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1 - parametry produktu

SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1 - historie ceny a dostupnosti

SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1 - další zajímavé produkty

SLEZAK-RAV Bidetová baterie se sprchou na jednu vodu, Barva: chrom SK6605-1 - jak nakoupit nejvýhodnější?