Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza

Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza

Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 391,35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza - popis produktu

Úložná jednotka Ida na uzamykatelných kolečkách. Doplňte o plastové nádoby Ida různých velikostí pro docílení univerzálního řešení, které uspokojí všechny dětské potřeby.Ida je systém úložných jednotek skládající se z praktických skladovacích nádob. Skříňka je vyrobena z lamina, které si lze vybrat ze 3 provedení - dekor bříza, buk a bílá. Doplňte dětské úložné jednotky systému Ida o plastové nádoby z odolného materiálu, které se objednávají ve 3 rozměrech. Kombinací různých velikostí si lze pořídit takovou sestavu nádob, která bude plně vyhovovat potřebám vaší školky. Jednotka je vybavena drážkami, do kterých děti mohou snadno zasouvat nebo vysouvat nádoby. Jednotka je osazena 4 koly, z nichž 2 jsou uzamykatelné, takže je skříňka vysoce mobilní, ale zároveň ji lze podle potřeby zafixovat. Se systémem Ida bude váš každodenní provoz školky opět o trochu jednodušší.

Produkt Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza patří do skupiny produktů Úložné boxy, v barevné verzi birch, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza - parametry produktu

Barvabirch
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka1020
Výška635
Hloubka450
Hmotnost31.8
KategoriePláště, Nádobí, Úložné boxy
Barvabirch
E-shopAjprodukty.cz

Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza - historie ceny a dostupnosti

Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza - další zajímavé produkty

Skříňka na plastové boxy IDA, model 3, bříza - jak nakoupit nejvýhodnější?