Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk

Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk

Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk - popis produktu

Sweet dreems, coloridos suensos nebo gute Nacht! Po celém světě si po celá staletí přejeme barevné sny a dobrou noc, protože víme, jak důležitý je spánek pro naše zdraví. Důležité je také místo, kde odpočíváme. Mělo by to být útulné, funkční a umožnit pohodlně si odpočinout po náročném dni. Pokud zároveň bude interiér zařízen podle nejnovějších trendů bytového designu a stylu přizpůsobeného vkusu uživatelů, máme perfektní ložnici! Systém JULIETTA je nabídka pro ty, kteří oceňují moderní a nadčasová řešení. Proč? Protože kontrastní kombinace se osvědčily už léta. Systém je k dispozici ve dvou barevných provedeních: bílá v kombinaci s dekorem dub sonoma a bílá s dekorem tmavý beton, který je jedním ze žhavých trendů posledních sezón. Nábytková čela jsou doplněna jemnými stříbrnými úchytky, které dodávají nábytku styl a eleganci. Systém JULIETTA upoutá svým moderním vzhledem, který zároveň navazuje ke klasickým tradicím, funkčnosti a estetice zpracování, které osloví i ty nejnáročnější zákazníky.

Produkt Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk - parametry produktu

Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk - historie ceny a dostupnosti

Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk - další zajímavé produkty

Skříň Julietta 230cm 4d Beton/Bílý Lesk - jak nakoupit nejvýhodnější?