Školní lavice ADJUST, výškově nastavitelná, 700x600 mm, linoleum, tmavě šedá, antracitově šedá

Školní lavice ADJUST, výškově nastavitelná, 700x600 mm, linoleum, tmavě šedá, antracitově šedá

Školní lavice ADJUST, výškově nastavitelná, 700x600 mm, linoleum, tmavě šedá, antracitově šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 597,85 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Školní lavice ADJUST, výškově nastavitelná, 700x600 mm, linoleum, tmavě šedá, antracitově šedá - popis produktu

Ručně výškově nastavitelný školní lavice pro děti všech věkových kategorií a výšek. Lavice poskytuje aktivní studijní prostor, kde může student snadno měnit pracovní polohu - skvělé pro zvýšení krevního oběhu i soustředění. Deska lavice je vyrobena z linolea s ekologickou značkou Nordic Swan.Nabídnout žákům aktivní studijní prostředí je snadný způsob, jak zvýšit produktivitu i soustředění a zároveň zlepšit celkový zdravotní stav. Práce ve stoje zvyšuje krevní oběh, zvyšuje bdělost a méně zatěžuje organismus. Mnoho dospělých má dnes přístup k výškově nastavitelným psacím stolům, ale i dětem prospívá, když během dlouhého dne ve škole střídají práci vsedě a vestoje. Proto je školní lavice ADJUST skvělou volbou. Lavice podporuje zkrácení času stráveného sezením a její elegantní design znamená, že ji můžete snadno přemístit podle potřeby. ADJUST je lavice na sezení, kterou není třeba připojovat do elektrické zásuvky - místo toho se nastavuje pomocí praktické plynové pružiny. Deska lavice je vyrobena z odolného linolea s ekologickou značkou Nordic Swan a zvukově pohltivými vlastnostmi. Linoleum se snadno udržuje v čistotě a má odolný povrch. Přidáním ergonomické podložky na stání ještě více snížíte zátěž.

Školní lavice ADJUST, výškově nastavitelná, 700x600 mm, linoleum, tmavě šedá, antracitově šedá - parametry produktu

Barvadarkgrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka600
Výška
Hloubka
Hmotnost22.6
KategorieLavice

Školní lavice ADJUST, výškově nastavitelná, 700x600 mm, linoleum, tmavě šedá, antracitově šedá - historie ceny a dostupnosti

Školní lavice ADJUST, výškově nastavitelná, 700x600 mm, linoleum, tmavě šedá, antracitově šedá - další zajímavé produkty

Školní lavice ADJUST, výškově nastavitelná, 700x600 mm, linoleum, tmavě šedá, antracitově šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?