Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám

Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám

Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám - popis produktu

Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninámOslavte kulaté narozeniny s elegancí a stylem! Představujeme naši jubilejní sklenici na šampaňské - k 60. narozeninám, která je stejně výjimečná jako její oslavenec. Tato jedinečná příležitost si zaslouží památku, která vydrží dlouhá léta. Naše sklenice k výročí je připravena udělat dojem. Tato sklenice je dokonalým společníkem na oslavu a také nádhernou památkou, která vám bude tuto příležitost připomínat. Svýškou 23 cm a objemem 150 ml je tato sklenice na šampaňské dokonale vyvážená. Její minimalistický design a elegantní tvar z ní činí skutečný klenot každé oslavy. Je to sklenice, která oslavuje vás a vaše blízké pokaždé, když pozvednete a vychutnáte si šampaňské.Nejdůležitější vlastnosti výrobku:1. Jedinečný design, který dokonale doplní každou oslavu 60. narozenin2. Praktická velikost s výškou 23 cm a objemem 150 ml, ideální pro slavnostní přípitky3. Perfektní dárek pro každého, kdo slaví 60. narozeniny4. Slouží jako krásná památka na tento výjimečný den.

Produkt Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám patří do skupiny produktů Sklenice na šampaňské v nabídce e-shopu Dareckyukatky.cz.

Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám - parametry produktu

Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám - historie ceny a dostupnosti

Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám - další zajímavé produkty

Sklenice na šampaňské k výročí - k 60. narozeninám - jak nakoupit nejvýhodnější?