Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená

Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená

Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 382 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená - popis produktu

Odpočiňte si a hoďte starosti za hlavu na tomto pohodlném opalovacím lehátku! Hodí se na zahradu, ale i do jiných částí vašeho venkovního bydlení. Zahradní lehátko je vyrobené z polypropylenu, takže skvěle odolává povětrnostním vlivům a snadno se čistí. Opěradlo tohoto lehátka lze nastavit do 6 poloh, což umožňuje výběr optimální pozice a úhlu, abyste si mohli vždy užívat maximální pohodlí. Opalovací lehátko má opěrku nohou, kterou lze složit, a ušetřit tak místo. Lehátko lze snadno přesouvat z místa na místo, protože má lehký design a je opatřené kolečky. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme jej chránit voděodolnou plachtou. Barva:bílázelená Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:polypropylen Rozměry:šířka: 71 cmdélka: 186 cmvýška: 45 / 60 / 103 cm výška sedu: 45 cm výška podrušek od země: 60 cm Hmotnost:12 kg

Produkt Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená patří do skupiny produktů Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Vida, barevná varianta je zelená, materiálové provedení je polypropylen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Vida, barevná varianta je zelená, materiálové provedení je polypropylen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená - parametry produktu

BARVABílá
BARVAZelená
STYLModerní
POLOHOVACÍAno
VÝŠKA103 cm
VÝŠKA45 cm
VÝŠKA60 cm
ŠÍŘKA71 cm
HMOTNOST12 kg
VÝŠKA SEDU45 cm
SKLÁDACÍAno
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
MATERIÁLPolypropylen
DÉLKA186 cm
BAREVNÁ VARIANTAZelená
Hmotnost12000.000g
KategorieZelenina, Lehátka, Zahradní lehátka, Zahradní lehátko
ZnačkaVida
Barvazelená
Materiálpolypropylen
E-shopInpostele.cz

Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená - historie ceny a dostupnosti

Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená - další zajímavé produkty

Skládací zahradní lehátko Dekorhome Zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?