Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá

Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá

Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 105 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá - popis produktu

Toto skládací plážové křeslo s ikonickým designem představuje perfektní volbu na zahradu, na pláž či do kempu. Masivní teakové dřevo je krásný přírodní materiál. Pro pevnější povrch a snadné čištění ošetřete nábytek olejem, voskem, lakem nebo lazurou. Teakové dřevo je velmi pevné a odolné vůči povětrnostním vlivům. Látkový sedák a opěradlo vám poskytnou příjemné posezení. Opěradlo lze nastavit tak, abyste si mohli najít nejpříjemnější polohu při sezení nebo ležení. Lehátko lze snadno složit a pohodlně uložit, a tím ušetříte místo. Barva: hnědá / krémováhnědá / zelenáhnědá / šedáhnědá / modráhnědá / červená Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: jemně broušené teakové tvrdé dřevo, ošetřené lazurou na vodní bázi / textil Rozměry: šířka: 60 cmhloubka: 126 cmvýška: 87,5 cm výška sedadla: 35 cmšířka látky: 45 cm Hmotnost:7,5 kg Dodáváno v demontu.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá patří do skupiny produktů Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Vida, barevná varianta je krémová, materiálové provedení je Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Vida, barevná varianta je krémová, materiálové provedení je Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá - parametry produktu

BARVAZelená
BARVAČervená
BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVAKrémová
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLLátka
POLOHOVACÍAno
ŠÍŘKA60 cm
VÝŠKA SEDU35 cm
SKLÁDACÍAno
HMOTNOST7,5 kg
VÝŠKA87,5 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
ŠÍŘKA SEDU45 cm
DEKORTeakové dřevo
DÉLKA126 cm
BAREVNÁ VARIANTAModrá
Hmotnost7500.000g
KategorieKrémy, Křesla, Lehátka, Zahradní křesla, Zahradní lehátka, Zahradní lehátko
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá - historie ceny a dostupnosti

Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá - další zajímavé produkty

Skládací plážové křeslo Dekorhome Modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?