HABYS® Skládací matrace HABYS® třídílná Barva: béžová (#33) - Vinyl Flex, Rozměry: 195x85x5cm

HABYS® Skládací matrace HABYS® třídílná Barva: béžová (#33) - Vinyl Flex, Rozměry: 195x85x5cm

HABYS® Skládací matrace HABYS® třídílná Barva: béžová (#33) - Vinyl Flex, Rozměry: 195x85x5cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 220 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HABYS® Skládací matrace HABYS® třídílná Barva: béžová (#33) - Vinyl Flex, Rozměry: 195x85x5cm - popis produktu

Matrace HABYS se vyznačují vysoce elastickou pěnou odolnou proti deformaci. Výrobek má CE certifikaci a osvědčení zdravotní způsobilosti. Matrace Habys se doporučují zejména na: některé druhy masáží: Shiatsu, Yumeiho nebo thajskou masáž obecnou rehabilitaci a korekci dětí a dospělých, aktivní a pasivní cvičení, fyzioterapii, nápravnou gymnastiku, cvičení a zábavné hry v mateřských školách. Možnosti přizpůsobení matrace HABYS® Vašim požadavkům Matrace na masáž Habys je dostupná v 6 barevných provedeních čalounění Vinyl Flex. Čalounění - Vinyl Flex Matrace na masáž se dodává standardně s vysoce kvalitním čalouněním Vinyl Flex (6 barev). Vinyl Flex je inovativní textilie dosahující vysokého standardu, který byl vytvořen na základě požadavků zákazníků. Díky vhodným komponentům, moderní technologii a speciální ochranné vrstvě se materiál vyznačuje vysokou odolností vůči vodě, potu a olejům. Vinyl Flex je flexibilní, nehořlavý a co je velmi důležité, neobsahuje škodlivé ftaláty. Matrace HABYS třídílná se vyznačuje Velká a pohodlná matrace, ideální na masáže na zemi. Hustý molitan zajistí pevnou podporu klienta i maséra. Vodotěsné čalounění Vinyl chrání matraci od vody a oleje. Odolává šlápotám a nečistotám. Snadno se čistí. Po složení matrace se pomocí úchytů snadno přenáší a jednoduše skladuje. Pomocí suchého zipu snadno zajistíte složení matrace.     Příslušenství K třídílné matraci Habys si můžete objednat následující příslušenství:   Výroba a dodání Matrace HABYS® jsou vyráběny na zakázku, ručně a s osobitou péčí podle individuálních přání zákazníka. Při výrobě se používají pouze vysoce kvalitní materiály. Dokonalá propracovanost HABYS splňuje požadavky i těch nejnáročnějších profesionálů. Dodací lhůta daná výrobcem je cca 7-10 pracovních dní. Požadujeme platbu předem v celkové výši objednávky, zálohová faktura Vám bude zaslána po potvrzení objednávky.

HABYS® Skládací matrace HABYS® třídílná Barva: béžová (#33) - Vinyl Flex, Rozměry: 195x85x5cm - parametry produktu

Barva béžová (#33) - Vinyl Flex
KategorieMatrace

HABYS® Skládací matrace HABYS® třídílná Barva: béžová (#33) - Vinyl Flex, Rozměry: 195x85x5cm - historie ceny a dostupnosti

HABYS® Skládací matrace HABYS® třídílná Barva: béžová (#33) - Vinyl Flex, Rozměry: 195x85x5cm - další zajímavé produkty

HABYS® Skládací matrace HABYS® třídílná Barva: béžová (#33) - Vinyl Flex, Rozměry: 195x85x5cm - jak nakoupit nejvýhodnější?