Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line

Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line

Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 34 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line - popis produktu

SKLÁDACÍ KOLO BROMPTON DVOUBAREVNÉ - Racing green / orange Skládací kolo Brompton je stvořeno do města, na dovolenou, jachtu, či všude tam kde máte vysoké nároky na skladnost a jednoduchost složení bez kompromisu jízdních vlastností a kvality zpracování ! TYP H JE POHODLNÉ I PRO VYŠŠÍ POSTAVY. POHODLNÝ VZPŘÍMENÝ POSED. Kolo je ve specifikaci 6ti rychlostní, s blatníky, s prodlouženou sedlovkou, sedlem Cambium C17 a plášti Marathon.  Foto ilustrativní Skládací kola Brompton jsou vyráběna ručně v Londýně a jsou obrovským fenoménem na celém světě. Jedním z důkazů jsou fankluby v mnoha zemích a Mistrovství světa BROMPTON, které se koná pravidelně každý rok v Blenheim Palace poblíž Oxfordu ve Velké Británii. Brompton je jedinou skládačkou s 'královskou krví', které se pyšní řadou královských ocenění jako přínos v udržitelné dopravě od královny Alžběty či Cena Prince Philipa za design. Stranou nezůstávají i významné osobnosti našich krajů. Například významnou fanynkou a uživatelkou kol Brompton je herečka Simona Stašová se svým synem, Jaroslav Samson Lenk a řada dalších ...

Produkt Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line patří do skupiny produktů Jízdní kola, vyrábí jej značka Brompton.

Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line - parametry produktu

KategorieJízdní kola
ZnačkaBrompton

Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line - historie ceny a dostupnosti

Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line - další zajímavé produkty

Skládací kolo Brompton H6L racing green/orange C-line - jak nakoupit nejvýhodnější?