Sinergy Cosmetics Sinergy Potion D'Or Argan Mask 1000ml - Maska s arganovým a jojobovým olejem

Sinergy Cosmetics Sinergy Potion D'Or Argan Mask 1000ml - Maska s arganovým a jojobovým olejem

Sinergy Cosmetics Sinergy Potion D'Or Argan Mask 1000ml - Maska s arganovým a jojobovým olejem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sinergy Cosmetics Sinergy Potion D'Or Argan Mask 1000ml - Maska s arganovým a jojobovým olejem - popis produktu

Maska s obsahem arganového a jojobového oleje zajistí hloubkové ošetření, posílení a vyživení vlasů. Účinně zabraňuje jejich krepatění, přispívá k hedvábné jemnosti a zvyšuje elasticitu.    Aktivní složky:  Arganový olej - vysoce intenzivně vyživuje, chrání a prodlužuje životnost barvy. Stará se také o jemnost, lesk a pružnost vlasů.  Jojobový olej - působí na vlasy a vlasovou pokožku skutečně blahodárně, protože se svou strukturou nejvíce podobá přirozenému mazu pokožky hlavy. Obsahuje řadu mastných kyselin a vitamínů. Nabízí zvláčňující, antibakteriální a posilující efekt. Poskytne vlasům lesk, jemnost a ochranu před sluncem či tepelnou úpravou, taktéž napomáhá přirozenému objemu.   Použití: Aplikujte na vlasy umyté šamponem ze stejné produktové řady. Nechejte 5 minut působit a poté důkladně opláchněte.  POTION D'OR LINE OD SINERGY COSMETICS O arganovém oleji se pro jeho mnohé příznivé účinky často hovoří jako o tekutém zlatě. Své místo již dlouhou dobu zaujímá mimo jiné i v péči o vlasy, které dokonale vyživuje, chrání a zamezuje jejich krepatění. A právě tento elixír krásy a mládí prostupuje všemi produkty z řady Potion d'or.

Tento produkt naleznete ve skupině Masky na vlasy, patří značce Sinergy Cosmetics, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Sinergy Cosmetics Sinergy Potion D'Or Argan Mask 1000ml - Maska s arganovým a jojobovým olejem - parametry produktu

Objem1000 ml
Typ vlasůLetní řada
ŘadaSinergy Potion D'Or
KategorieOleje, Masky, Balzámy, Kondicionéry, Masky na vlasy
ZnačkaSinergy Cosmetics
E-shopNavlas.cz

Sinergy Cosmetics Sinergy Potion D'Or Argan Mask 1000ml - Maska s arganovým a jojobovým olejem - historie ceny a dostupnosti

Sinergy Cosmetics Sinergy Potion D'Or Argan Mask 1000ml - Maska s arganovým a jojobovým olejem - další zajímavé produkty

Sinergy Cosmetics Sinergy Potion D'Or Argan Mask 1000ml - Maska s arganovým a jojobovým olejem - jak nakoupit nejvýhodnější?