Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem

Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem

Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 79 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem - popis produktu

Jemný, pečující sprchový gel propůjčí vaší pokožce neodolatelnou hebkost, maximálně ji vyživí a zanechá na ní podmanivou, smyslnou vůni. Lze použít také jako pěnu do koupele.    Aktivní složky:  Černý pepř - podporuje správnou mikrocirkulaci krve, nabízí antiseptické, antibakteriální, antivirové a antikonvulzivní účinky. Spolehlivě funguje při bolestech svalů. Působí také jako afrodiziakum. Na úrovní mentální napomáhá lepší koncentraci, bojuje proti únavě a navozuje pocity optimismu a sebevědomí.  Myrha - vyniká svými perfektními čistícími a revitalizačními schopnostmi. Zajistí antiseptický, protiplísňový, dezinfekční a protizánětlivý efekt. Podmanivá vůně přináší příjemné zklidnění a harmonii. SINERGY COSMETICS Společnost Sinergy Cosmetics je dnes nejen v Itálii synonymem lídra ve vývoji profesionální vlasové kosmetiky, která zároveň ctí hodnoty krásy, zdraví a respektu k přírodě. A nejspíše je to právě tím, že vznikla na rodinné farmě obklopené vinicemi a olivovými háji. Díky veliké podpoře partnerů firma rostla o další a další řady produktů, které nabízí dokonalou péči všem typům vlasů, vlasové pokožky i pokožky těla, a to za použití pečlivě vybíraných a testovaných přírodních složek.

Produkt Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem lze nalézt mezi produkty ve skupině Sprchové gely, patří značce Sinergy Cosmetics, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tělová kosmetika, vyrábí jej značka Sinergy Cosmetics, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Produkt Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem patří do skupiny produktů Tělová kosmetika - od značky Sinergy Cosmetics v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem - parametry produktu

Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem - historie ceny a dostupnosti

Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem - další zajímavé produkty

Sinergy Cosmetics Sinergy Bubble Bath Shower Gel Myrrh and Black Pepper 100ml - Sprchový gel myrha s pepřem - jak nakoupit nejvýhodnější?