SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice

SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice

SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice - popis produktu

Láhev na pití SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice:Láhev na pití SIM bottle vám zajistí pohodlný a stálý přísun tekutin. S esteticky příjemným vzhledem a funkčním závěrem, který brání jakémukoli úniku, se tato láhev stane tím nejlepším prostředkem pro péči o zdraví a správný životní styl. Díky objemu 0,65 l se můžete stoprocentně spolehnout, že budete mít vždy po ruce dostatečný přísun tekutin. Materiálem použitým k výrobě této láhve je tritan. Je to odolný materiál, který zajišťuje, že chuť nápojů zůstane stálá, navíc vyniká snadnou údržbou. Výška láhve činí 20,5 cm a v průměru má 7 cm. K designovému ztvárnění přispívá černá barva. Hlavní vlastnosti láhve na pití SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice Láhev na vodu SIM bottle poskytne podporu při dodržování pitného režimu S objemem 0,65 l K jejímu zhotovení byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně tritan Její součástí není BPA Nabízí možnost louhování kousků ovoce nebo bylinek Láhev můžete umýt v myčce na nádobí Praktické poutko na zavěšení Výška láhve dosahuje 20,5 cm a průměr je 7 cm Přirozená hydratace bez rizika a starostí Láhev na pití SIM bottle se vám zalíbí pro své vlastnosti. Značnou výhodou je absence zdraví škodlivé látky BPA, která by se mohla dostat do nápojů. Užijte si doušky osvěžující vody bez jakýchkoliv obav o své zdraví. Láhev na pití SIM bottle vás zaujme propracovanými detaily Zajistěte si zdravý základ pro svůj den s láhví na vodu SIM bottle. Těšit se můžete na bezpečný uzávěr, u kterého nehrozí únik tekutin a otvor umožňující pohodlné pití. Díky praktickému poutku je přenášení či zavěšení láhve hračkou.

Produkt SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice lze nalézt mezi produkty ve skupině Láhve na pití od značky SIM bottle, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Láhve na vodu, patří značce SIM bottle, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice - parametry produktu

SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice - historie ceny a dostupnosti

SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice - další zajímavé produkty

SIM bottle Tritanová láhev 650 ml, černá s puntíky, limitovaná edice - jak nakoupit nejvýhodnější?