Shimano Naviják FX 2000 FC

Shimano Naviják FX 2000 FC

Shimano Naviják FX 2000 FC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 584 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Shimano Naviják FX 2000 FC - popis produktu

FX je univerzální přívlačový naviják, který nahrazuje předchozí navijáky produktových řad FX, AX a HYPERLOOP. Je ideální volbou především pro rybáře, kteří s chytáním teprve začínají, nebo kteří mají velmi omezené možnosti rozpočtu, ale přesto chtějí pořídit spolehlivý naviják. FX je univerzální přívlačový naviják, který nahrazuje předchozí navijáky produktových řad FX, AX a HYPERLOOP. Je ideální volbou především pro rybáře, kteří s chytáním teprve začínají, nebo kteří mají velmi omezené možnosti rozpočtu, ale přesto chtějí pořídit spolehlivý naviják. V tomto segmentu trhu je k dispozici celá řada navijáků, u kterých je inzerována vysoká technická úroveň (například 10 kuličkových ložisek apod.). FX sice 10 kuličových ložisek nemá, ale přesto má kvalitu, kterou je Shimano celosvětově pověstné. Je totiž vybavena silnou převodovkou Shimano s hladkým chodem, hliníkovou cívkou a pevným tělem z kompozitu XT-7.

Produkt Shimano Naviják FX 2000 FC patří do skupiny produktů Navijáky přední brzda, patří značce Shimano v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Shimano Naviják FX 2000 FC - parametry produktu

Shimano Naviják FX 2000 FC - historie ceny a dostupnosti

Shimano Naviják FX 2000 FC - další zajímavé produkty

Shimano Naviják FX 2000 FC - jak nakoupit nejvýhodnější?