Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle

Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle

Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 043,95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle - popis produktu

Malá sestava zahradního nábytku v atraktivním designu. Snadno se čistí a hodí se na terasy a zahrádky. Židle jsou stohovatelné, mají integrované područky a nízkou hmotnost. Stůl sestává z robustní středové podnože a odolné čtvercové desky s povrchem ze stylové imitace dřeva.Sestava zahradního nábytku v atraktivním designu.Má jednoduchý amoderní design, je odolná, snadno omyvatelná a hodí se pro použití v exteriéru, např. na terasách a zahrádkách restaurací či v odpočinkových zónách pracovišť.Stůl PIAZZA má kulatou hliníkovou podnož s práškovým nástřikem. Středová podnož poskytuje dostatek místa pro nohy a nepřekáží při zasouvání židlí. Deska stolu se vyrábí z příček umělého dřeva Aintwood. Jedná se o stylový plastový materiál, který imituje strukturu dřeva. Je tvrdý, odolný, vodoodpudivý anevyžaduje prakticky žádnou údržbu.Židle CAPRI má jednoduchý, zaoblený design akonstrukci zlehkých hliníkových trubek. Sedák aopěradlo jsou vyrobeny znárazuvzdorného plastu, který se snadno čistí. Otvory vsedáku aopěradle přispívají k lepšímu proudění vzduchu, udržují židli i v horkých dnech chladnou a v případě deště zajišťují rychlý odtok vody, takže se na sedáku nevytváří louže. Přemísťování astohování židle je díky její nízké hmotnosti velmi snadné.

Tento produkt se nachází v kategorii Designový nábytek, barevná varianta je black, grey, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Produkt Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, barevná varianta je black, grey, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sestavy nábytku, barevná varianta je black, grey v nabídce e-shopu Ajprodukty.cz.

Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle - parametry produktu

Barvagrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka
Výška
Hloubka
Hmotnost2.1
KategorieNábytek, Židle, Designový nábytek, Zahradní nábytek, Sestavy nábytku, Zahradní židle, Zahradní sety, Zahradní stůl
Barvablack, grey
E-shopAjprodukty.cz

Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle - historie ceny a dostupnosti

Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle - další zajímavé produkty

Set zahradního nábytku Piazza + Capri, 1 čtvercový stůl + 2 šedé židle - jak nakoupit nejvýhodnější?