Set Pinguin FURNITURE SET

Set Pinguin FURNITURE SET

Set Pinguin FURNITURE SET

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 871 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Set Pinguin FURNITURE SET - popis produktu

Set Pinguin FURNITURE SET Campingový set pro čtyři lidi obsahující stůl (Table XL) a čtyři židličky (Jack Stool) za zvýhodněnou cenu. Deska stolu je tvořena dvěma dřevovláknitými deskami (sololit) na nichž je nalaminována plastová folie. Obvod desky je vyztužen hliníkovým profilem. Nohy jsou tvořeny hliníkovými trubkami o průměrech 22 a 25 mm. Židličky jsou vyrobeny z hliníkových trubek o průměru 22mm a polyesterové tkaniny. Stůl je vybaven držadlem pro pohodlné přenášení. Po sbalení se dovnitř stolu vejdou všechny čtyři židličky a díky držedlu lze celý komplet pohodlně přenášet. Rozměry:    120 x 60 x 70 cm (stůl), 33 x 30 x 34 cm (židličky) Hmotnost: 7100 g Rozměry po sbalení: 60 x 60 x 7,5 cm Konstrukce:  hliníkové trubky ⌀25mm a ⌀22mm, dřevovláknité desky s laminací, hliníkový profil, polyesterová tkanina Nosnost:  30 kg (stůl), 100 kg (stolička) Camping » Campingový nábytek » Set Pinguin FURNITURE SET

Produkt Set Pinguin FURNITURE SET patří do skupiny produktů Campingový nábytek od značky Pinguin, barevná varianta je zelená.

Set Pinguin FURNITURE SET - parametry produktu

barvapetrol
barvazelená
KategorieZelenina, Nábytek, Campingový nábytek
ZnačkaPinguin
Barvazelená

Set Pinguin FURNITURE SET - historie ceny a dostupnosti

Set Pinguin FURNITURE SET - další zajímavé produkty

Set Pinguin FURNITURE SET - jak nakoupit nejvýhodnější?