SET maska na oči BLAZE BLINDFOLD + pouta na ruce HANDCUFF + obojek COLLAR AND LEASH fialový

SET maska na oči BLAZE BLINDFOLD + pouta na ruce HANDCUFF + obojek COLLAR AND LEASH fialový

SET maska na oči BLAZE BLINDFOLD + pouta na ruce HANDCUFF + obojek COLLAR AND LEASH fialový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 563 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SET maska na oči BLAZE BLINDFOLD + pouta na ruce HANDCUFF + obojek COLLAR AND LEASH fialový - popis produktu

Výjimečně pikantní bude váš večer ve dvou jedině se sadou obsahující masku na oči BLAZE BLINDFOLD, pouta na ruce HANDCUFF a obojek BLAZE COLLAR AND LEASH, vše v temně fialové barvě. Maska na oči je měkká, přitom velmi pevná. Udržuje otroka v napětí, vy jej můžete dlouze laskat a dráždit na různých částech těla. Zcela nepochybně tak u něj zvýšíte touhu po milostném aktu. Omezení zraku totiž přináší nové a nepoznané zážitky, při nichž dochází ke zvýšení citlivosti ostatních smyslů - především sluchu a hmatu. Stylové manžety - pouta na ruce, která jsou plně nastavitelná pomocí přezky, jsou spojená černým řetězem zakončeným karabinkou pro případné rozpojení pout. Například, abyste mohli partnera připoutat k posteli. Jsou vyrobena z polyuretanu s plastickým vzorem. Vnitřní část je podšitá měkkým neoprenem, zajišťujícím maximální pohodlí. Obojek s kroužkem je nastavitelný pomocí kovové spony. Těžký a pevný řetěz zakončený poutkem je připevněný k obojku hákovým uzávěrem (karabinkou). Mrkněte také na nabídku dalších šikovných věciček od stejné značky BLAZE, které k sobě skvěle pasují.Zkroťte si svého submisivního partnera, aby vám klečel u nohou. Ukažte mu, kdo je tady pánem! Naučte ho poslušnosti a oddanosti. Parametry: Barva: černá, fialová Materiál: polyuretan, neopren, PVC, kov bez obsahu niklu Velikost: maska a pouta univerzální, obojek: průměr obojku 11- 15 cm, délka řetězu se zapínáním 73 cm, délka poutka 19 cm, průměr očka na obojku 3 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Masky na oči, vyrábí jej značka Dream Toys, barevné provedení je černá, fialová, v nabídce prodejce Flagranti.cz.

SET maska na oči BLAZE BLINDFOLD + pouta na ruce HANDCUFF + obojek COLLAR AND LEASH fialový - parametry produktu

pro kohopro páry
Typsada
stimulacetělo
vibracene
barvačerná,fialová
materiálkov,neoprén,polyurethan,PVC (polyvinylchlorid)
KategorieMasky, Masky na oči
ZnačkaDream Toys
Barvačerná, fialová
E-shopFlagranti.cz

SET maska na oči BLAZE BLINDFOLD + pouta na ruce HANDCUFF + obojek COLLAR AND LEASH fialový - historie ceny a dostupnosti

SET maska na oči BLAZE BLINDFOLD + pouta na ruce HANDCUFF + obojek COLLAR AND LEASH fialový - další zajímavé produkty

SET maska na oči BLAZE BLINDFOLD + pouta na ruce HANDCUFF + obojek COLLAR AND LEASH fialový - jak nakoupit nejvýhodnější?


Vstupujete na stránky podléhající věkovému omezení

Vstupem do tohoto oddělení bezvýhradně souhlasíte a potvrzujete, že jste dosáhli věku 18 let, případně 21 let tam, kde je to vyžadováno zákonem, dále že sem vstupujete dobrovolně a že neumožníte přístup do tohoto oddělení nezletilým osobám.

Odejít