Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá

Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá

Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 790 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá - popis produktu

Servírovací vozík DILIA je úžasný doplněk, který pomůže vždy, když ho budete potřebovat. Je chytrý, moderní a hlavně praktický.Na konstrukci byla použita kvalitní MDF ve dvou barevných provedení šedá nebo bílá a vrchní deska je z masivního borovicového dřeva v přírodním provedení. Nabízí úložný prostor v podobě dvou zásuvek s úchyty pro snadnější otevírání, regál uprostřed je rozdělen na okénka, do kterých můžete poskládat láhve toho nejlepšího a nejchutnějšího vína.Po stranách je otevřený úložný prostor rozdělen policí. Určitě oceníte i držák na sklenice. Z boční strany vozík disponuje věšákem na utěrku. DILIA je plně pojízdná díky čtyřem kolečkům. Dvě kolečka jsou s brzdami, stolek bude tedy pevně a stabilně stát, kdekoli ho odstavíte. PBarva:bílá / přírodníšedá / přírodníVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF / masivní borovicové dřevoRozměry:šířka: 100 cmhloubka: 40  cmvýška: 85 cmNosnost:40 kgHmotnost:32,5 kgDodávané v demontu

Produkt Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá patří do skupiny produktů Kuchyňské linky, patří pod značku Kondela, barevná verze je krémová, materiálové složení MDF deska, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské desky, patří pod značku Kondela, barevná verze je krémová, materiálové složení MDF deska, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské doplňky od značky Kondela, barevná varianta je krémová, je vyroben z materiálu MDF deska v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
BARVAKrémová
DEKORBorovice
STYLProvence
STYLVenkovský
MATERIÁL DESKYMasivní dřevo
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLMDF deska
VÝŠKA85 cm
ÚLOŽNÝ PROSTORAno
NOSNOST40 kg
HLOUBKA45 cm
ŠÍŘKA100 cm
HMOTNOST32,5 kg
POČET ŠUPLÍKŮ2
KOLEČKAPlastová
POČET POLIC16
BAREVNÁ VARIANTABílá
Hmotnost32500.000g
KategorieKrémy, Kuchyňské linky, Kuchyňské desky, Vozíky, Kuchyňské doplňky, Kuchyňské potřeby, Servírovací stolky, Kuchyňské vozíky
ZnačkaKondela
Barvakrémová
MateriálMDF deska
E-shopInpostele.cz

Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá - historie ceny a dostupnosti

Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá - další zajímavé produkty

Servírovací vozík DILIA Tempo Kondela Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?