SENCOR SVC 45GR-EUE3

SENCOR SVC 45GR-EUE3

SENCOR SVC 45GR-EUE3

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 869 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SENCOR SVC 45GR-EUE3 - popis produktu

Sáčkový vysavač SENCOR SVC 45GR-EUE3:V případě, že sháníte spolehlivého pomocníka, který se postará o každodenní údržbu vašich podlah, určitě dejte šanci sáčkovému vysavači Sencor. Hravě zvládne nejrůznější typy povrchů. Nečistoty se ukládají do vyměnitelného sáčku, který po naplnění vyhodíte a vložíte nový. Jeho maximální hlučnost je 79 dB, a proto nebude hlasitější než zvuky z rušné ulice. Moderní provedení doplňuje zelená barva. Hlavní vlastnosti sáčkového vysavače SENCOR SVC 45GR-EUE3 Sáčkový vysavač Sencor je konstruován na všechny typy povrchů Typ úklidu: vysávání Ovládání vysavače: na těle Umožní vám nastavit si požadovanou sílu sacího výkonu Výhodou jsou měkčená kolečka Obsahuje systém pro automatické navíjení kabelu Délka přívodního kabelu je 5 m Rozměry sáčkového vysavače Sencor činí 21 × 25,5 × 34,5 cm (vך×h) Dosahuje hmotnosti 3,6 kg Sáčkový vysavač Sencor nabízí rovněž další výbavu pro usnadnění práce Vzhledem k nabízenému příslušenství budete moci svůj sáčkový vysavač Sencor maximálně využít. Měkký materiál na jeho kolečkách mají za úkol zabránit poškrábání tvrdých povrchů. Regulací výkonu přizpůsobíte sílu sání. Má systém pro automatické navíjení kabelu, což usnadňuje a urychluje jeho uložení přímo dovnitř těla vysavače. Správně vybavený vysavač je klíčem k pohodlnému úklidu Sáčkový vysavač Sencor je kombinací vysoké kvality a efektivního odstraňování nežádoucího prachu. Sáčkový vysavač jednoduše ovládáte za pomoci tlačítek na samotném přístroji. Sáčkový vysavač Sencor se navíc jednoduše udržuje. Stačí jej otřít vlhkým hadříkem nebo houbičkou. Hubice: kombinovaná Nabíjecí výbava: napájecí kabel Příkon: 850 W Hlučnost: 79 dB

Produkt SENCOR SVC 45GR-EUE3 patří do skupiny produktů Sáčkové vysavače od značky Sencor v nabídce e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt SENCOR SVC 45GR-EUE3 má přiřazen EAN kód 8590669269174.

SENCOR SVC 45GR-EUE3 - parametry produktu

SENCOR SVC 45GR-EUE3 - historie ceny a dostupnosti

SENCOR SVC 45GR-EUE3 - další zajímavé produkty

SENCOR SVC 45GR-EUE3 - jak nakoupit nejvýhodnější?