Seac Sub Hoody 2 mm

Seac Sub Hoody 2 mm

Seac Sub Hoody 2 mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 100 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Seac Sub Hoody 2 mm - popis produktu

Neoprenová vesta Seac Sub Hoody 2 mm:Dámská vesta Seac Sub Hoody vám zajistí potápění ve znamenitém pohodlí a volnosti. Vyrobená je z vysoce elastického a pružného neoprenu o síle 2 mm a vhodná je jako spodní vrstva pod neopren o síle 5 či 7 mm. Vesta tak zvýší hřejivost vašeho neoprenu. Disponuje integrovanou kapucí s hladkým límcem, díky čemuž dokáže zabránit rozptylu tepla od hlavy a současně umožňuje Water Stop efekt, neopren se tak těsně spojí. Vesta navíc perfektně přiléhá na tělo. Seac Sub Hoody nabízí velmi dobrou tepelnou ochranu.Klíčové vlastnosti neoprenové vesty Seac Sub Hoody 2 mmDámská neoprenová vestaZajistí potápění ve znamenitém pohodlí a volnostiVyrobená z vysoce elastického a pružného neoprenu o síle 2 mmVhodná jako spodní vrstva pod neopren o síle 5 či 7 mmVesta Seac Sub Hoody zvýší hřejivost neoprenuDisponuje integrovanou kapucí s hladkým límcemDokáže zabránit rozptylu tepla od hlavy a současně umožňuje Water Stop efektPerfektně přiléhá na těloBarevné provedení: šedéVelikosti:XS, S, M, L a XL

Produkt Seac Sub Hoody 2 mm lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské vesty, patří značce Seac Sub, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Seac Sub Hoody 2 mm - parametry produktu

Seac Sub Hoody 2 mm - historie ceny a dostupnosti

Seac Sub Hoody 2 mm - další zajímavé produkty

Seac Sub Hoody 2 mm - jak nakoupit nejvýhodnější?