SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks

SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks

SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks - popis produktu

Kapsle na praní SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks: Prací kapsle SAVO 3v1 jsou určené pro bílé i barevné prádlo. Kapsle jsou kompaktní, snadno se používají a dodají vašemu prádlu maximální péči. Každá prací kapsle je tříkomorová, komory mají díky specifickému složení jiné účinky. První bílá komora zajistí, aby vaše prádlo bylo čisté a zářivě bílé. Druhá komora v modré barvě se postará o veškeré nečistoty a skvrny. A třetí fialová komora se postará o dlouhotrvající svěžest a ochranu barev. Kapsle SAVO neobsahují chlor, jsou tedy šetrné k oblečení i vaší pokožce. Přípravek ocení rodiny s dětmi, majitelé domácí mazlíčků a všichni, kteří hledají kvalitní prací produkty šetrné k pokožce. Klíčové vlastnosti pracích kapslí SAVO 3v1prací kapsle SAVO 3v1 mají speciální tříkomorový systémbílá komora pro hygienicky čisté prádlomodrá komora odstraní veškeré skvrnyfialová komory dodá prádlu svěžest a ochrání jeho barvyurčeno pro bílé i barevné prádlokapsle neobsahují chlor, jsou vhodné pro citlivou i dětskou pokožkuUpozornění:Není určeno ke konzumaci, v případě požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. Zamezte styku s očima, v případě zasažení oči důkladně vypláchněte čistou vodou. Prací kapsle nepropichujte, neroztrhávejte ani nerozřezávejte.Složení:15-30%: aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, mýdlo

Tento produkt naleznete ve skupině Praní prádla, patří značce SAVO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks patří do skupiny produktů Prací kapsle, vyrábí jej značka SAVO, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks je označen EAN kódem 8710447468296.

SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks - parametry produktu

SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks - historie ceny a dostupnosti

SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks - další zajímavé produkty

SAVO Barevné i bílé prádlo 3in1 32 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?