Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach

Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach

Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 286 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach - popis produktu

Tato nástraha s pádlovitým ocasem, která vznikla podle snímku skutečné bílé ryby, má dokonalé detaily a fantastickou kolébavou a kopavou akci. Tato nástraha s pádlovitým ocasem, která vznikla podle snímku skutečné bílé ryby, má dokonalé detaily a fantastickou kolébavou a kopavou akci. Objemná hlava a přední část těla tlačí hodně vody a dodávají nástraze skvělou stabilitu přpi mělkém nastražení. Tvarované velmi realistické ploutve dodávají velkému kopajícímu pádlovitému ocasu skvělou sekundární akci a pro větší přitažlivost je v něm umístěno i hlučné skleněné chrastítko. Vyrobeno ze super měkkého PVC materiálu s úžasnými barvami a vůní vyvolávající útoky. 3D skenované detaily Fotochromatické barvy Měkké oči Kolébavá a kopavá akce Skvělá akce ploutví Otvor na chrastítko v ocase s připevněným skleněným chrastítkem K dispozici 4 velikosti 17,5 cm - 42 g 20 cm - 62 g 23 cm - 94 g 27 cm - 152 g

Produkt Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach lze nalézt mezi produkty ve skupině Nástrahy na ryby, patří pod značku Savage Gear, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach - parametry produktu

Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach - historie ceny a dostupnosti

Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach - další zajímavé produkty

Savage Gear Gumová nástraha 3D Whitefish Shad Dirty Roach - jak nakoupit nejvýhodnější?