Saturo Balanced Whey Powder 1400 g

Saturo Balanced Whey Powder 1400 g

Saturo Balanced Whey Powder 1400 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 929 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Saturo Balanced Whey Powder 1400 g - popis produktu

Trvanlivé nutričně kompletní jídlo Saturo Balanced Whey Powder 1400 g: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Saturo Balanced Whey Powder 1400 g Saturo Balanced Whey Powder si oblíbí sportovci, příznivci zdravého životního stylu i ti, kteří si občas nestíhají připravit jídlo. Saturo totiž představuje kompletní jídlo, které připravíte během pár okamžiků smícháním s vodou. Vzít si ho tak můžete do práce, školy, na cesty, výlet, túru i sport. Vychutnat si ho lze na snídani, svačinu i kdykoli během dne. Saturo Balanced Whey Powder vyniká svým vyváženým složením. Obsahuje oves, hrachový protein, protein z hnědé rýže, lněné semínko, celou řadu minerálů i vitamíny, jako je A, D, E, K, C, B1, B2, B3, B6, B9, B12 či biotin. Ve svých 100 g ukrývá 30 g bílkovin a 7,3-9,9 g vlákniny. Vhodné je také pro vegany a potěší rovněž svojí skvělou chutí. Klíčové vlastnosti trvanlivého jídla Saturo Balanced Whey Powder Kompletní jídlo vhodné nejen pro sportovceIdeální na snídani, svačinu i kdykoli během dneLze si ho vzít do práce, školy, na cesty, výlet, túru i sportSaturo Balanced Whey Powder se velmi jednoduše připravuje Obsahuje oves, hrachový protein, protein z hnědé rýže, lněné semínko, celou řadu minerálů i vitamínyVe svých 100 g ukrývá 30 g bílkovinVhodné je také pro veganyVe variantách s různou příchutí Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje Energetická hodnota: 1674 kJ / 400 kcalTuky: 13 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,7-3,3 gSacharidy: 35-40 g- z toho cukry: 0,8-1,6 gBílkoviny: 30 gVláknina: 7,3-9,9 gSůl: 0,41-0,43 gna 100 g Příprava a dávkování Do šejkru nalijte 500 ml vody a přidejte 3 zarovnané lžíce prášku Saturo. Dobře promíchejte.

Produkt Saturo Balanced Whey Powder 1400 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Alternativní strava od značky Saturo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Saturo Balanced Whey Powder 1400 g - parametry produktu

KategorieAlternativní strava
ZnačkaSaturo
E-shopAlza.cz

Saturo Balanced Whey Powder 1400 g - historie ceny a dostupnosti

Saturo Balanced Whey Powder 1400 g - další zajímavé produkty

Saturo Balanced Whey Powder 1400 g - jak nakoupit nejvýhodnější?