Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře

Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře

Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 145 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře - popis produktu

Klasické tělové mýdlo bohaté na olivový a kokosový olej, které se postarají o dokonalé vyživení a hydrataci pokožky. Mátový, levandulový a citronový olej navozují vůni mořského vánku. Součástí je také zelený jíl, který má silné čistící a antibakteriální účinky.   Aktivní složky: olivový olej kokosový olej zelený jíl esenciální oleje - máta, levandule, citron Sapunoteka Chorvatská značka přírodní kosmetiky, která dbá na to, aby všechny produkty byly vyrobeny z lokálních bylin a surovin. Obsahují pouze složky přírodního původu a konzervační látky, které jsou schválené v organické kosmetice. Aroma produktů jsou získána z přírodních olejů. Veškeré výrobky jsou bez obsahu parabenů, umělých barviv, parfemace, PEG, SLES, SLS.

Produkt Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělové oleje, patří značce Sapunoteka, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Olivové oleje, patří značce Sapunoteka, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Produkt Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře patří do skupiny produktů Tělová mýdla od značky Sapunoteka, naleznete ho u prodejce Navlas.cz.

Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře - parametry produktu

Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře - historie ceny a dostupnosti

Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře - další zajímavé produkty

Sapunoteka Soap Sea Inside 100g - Život je moře - jak nakoupit nejvýhodnější?