Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint

Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint

Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 130 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint - popis produktu

Přírodní esenciální olej získaný destilací vodní párou. Využití najde v oblasti aromaterapie a aromakosmetiky. Máta je oblíbená pro svou svěží vůni, která napomáhá koncentraci a udržení čisté mysli, také má antibakteriální a antiseptické účinky.    Aktivní složky: esenciální olej - máta Sapunoteka Chorvatská značka přírodní kosmetiky, která dbá na to, aby všechny produkty byly vyrobeny z lokálních bylin a surovin. Obsahují pouze složky přírodního původu a konzervační látky, které jsou schválené v organické kosmetice. Aroma produktů jsou získána z přírodních olejů. Veškeré výrobky jsou bez obsahu parabenů, umělých barviv, parfemace, PEG, SLES, SLS.

Produkt Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint patří do skupiny produktů Esenciální oleje, vyrábí jej značka Sapunoteka, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tělové oleje, patří značce Sapunoteka, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Produkt Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint patří do skupiny produktů Tělová kosmetika - od značky Sapunoteka v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint - parametry produktu

Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint - historie ceny a dostupnosti

Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint - další zajímavé produkty

Sapunoteka Essential Oil 10ml Peppermint - jak nakoupit nejvýhodnější?