Sanako výukový obsah

Sanako výukový obsah

Sanako výukový obsah

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 27 280 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sanako výukový obsah - popis produktu

Study je kreativní nástroj, pomocí kterého učitel modeluje hodinu dle svých představ. Pošlete jakýkoli digitální materiál (pracovní list, rozhovor) svým studentům a nechte je na něm pracovat. Iniciujte skupinovou diskusi či zahrňte populární chat do portfolia svých výukových metod. Využijte videa a další obsah dostupný na internetu k tomu, aby Vaše hodiny byly více autentické a živé.

POČÍTAČEM PODPOŘENÁ VÝUKA CIZÍHO JAZYKA

Počítačem podpořená výuka cizího jazyka (computer assisted language learning) je metoda, která výrazně individualizuje práci každého studenta, umožňuje rychlou kolaboraci ve skupinách a efektivní využití digitálních učebních materiálů. Jazyková laboratoř Study je nástroj, který pomůže vašim studentům strávit více času s cílovým jazykem ve všech jeho aspektech. HLAVNÍ VLASTNOSTI JAZYKOVÉHO LABORATORNÍHO SOFTWARE

  • Individualizace poslechů a konverzačních cvičení respektuje jazykovou úroveň každého studenta. Možnost nahrát a slyšet vlastní hlas napomáhá k rozvoji mluvení a správné výslovnosti. Jednoduchá distribuce a odevzdávání digitálních materiálů pomáhá učiteli k sestavení atraktivní hodiny.
  • Dělení studentů do skupin umožňuje pestrou, diferenciovanou či kooperativní výuku. Učitel může na svém počítači cíleně kontrolovat průběh výuky na všech studentských stanicích. Výrazná participace studenta při práci v jazykové laboratoři zvyšuje motivaci a dělá výuku více efektivní.
  • Speciální modul pro výuku výslovnosti. Výrazné zlepšení výslovnosti na základě opakování autentických hlasů. Možnost rozlišit cvičení v kolektivu s odlišným stupněm jazykových dovedností. Neúnavný hlasový model pro zlepšení výslovnosti. Nestranné objektivní hodnocení založené na principu automatického rozpoznávání hlasu.
  • Přednastavené aktivity. Nejvyšší verze softwaru Study přináší ještě pestřejší možnosti pro práci se studenty a učivem.
  • Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

    Sanako výukový obsah - parametry produktu

    KategorieHodiny

    Sanako výukový obsah - historie ceny a dostupnosti

    Sanako výukový obsah - další zajímavé produkty

    Sanako výukový obsah - jak nakoupit nejvýhodnější?