Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Samsung Galaxy Tab S2 9.7" VE 32GB LTE T819

Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7" VE 32GB LTE T819 - popis produktu

Elegantní lehký a tenký tablet s dobrým výkonem, pohodlným displejem pro práci na internetu a čtení obsahu.

Shrnutí parametrů
Displej 9,7' LCD 2048 x 1536
Procesor Samsung Exynos 5433, 8 jader
Operační paměť 3 GB
Vnitřní úložiště 32 GB
Konektivita Wi-Fi, LTE, NFC
Výbava Bluetooth, GPS
Rozhraní microUSB, 3,5mm jack
Operační systém Android
Barva Černá
Tablet Samsung Galaxy Tab S2 9.7'

Dalším modelem v řadě populárních rodině tabletů Samsung Galaxy Tab je mimořádně lehký a tenký Galaxy Tab S2 . Je navržen s ohledem na maximální pohodlí při práci na internetu a čtení obsahu. Nabídne vám velmi pěkný výkon 8jádrového procesoru, řadu praktických funkcí pro každodenní práci a také zabezpečení pomocí otisků prstů.

Praktický displej pro pohodlné čtení

Užívejte si pohodlí skvělého dotykového 9.7' Super AMOLED displeje s poměrem stran 4:3 a špičkovým rozlišením 2048 x 1536 obrazových bodů, na kterém je procházení webu a čtení časopisů, knih a novin opravdovým zážitkem. Využijte Váš tablet jako ideální prostředí pro kancelářské úkoly. Prohlížejte si fotografie a videa v dokonalé čistotě na velkém displeji Super AMOLED.

Dostatečný výkon pro skutečný multitasking

Tablet disponuje vysokým výkonem a díky tomu je možné využívat takzvaného multitaskingu - používat současně více než jednu aplikaci. Můžete se tak například při sledování nového filmu podívat na profily herců, nebo při čtení emailů si otevřít poznámkový blok a začít si zapisovat potřebné údaje.

Zabezpečení pomocí otisků prstů

Díky možnosti využití zabezpečení pomocí otisků prstů získáte pohodlný způsob zabezpečení vašeho tabletu, který lze použít k omezení / povolení webového prohlížeče, režimu zamknuté obrazovky a k přístupu k vašemu účtu Samsung.

Dvojice kamer

Tablet je vybaven dvojicí kamer, kde v přední části je umístěná výkonná 2.1MP kamera, která umožňuje komunikovat prostřednictvím internetu ve vysokém rozlišení. Díky tomu budete daleko lépe snímáni a zlepšíte si tím vaši internetovou komunikaci s přáteli nebo rodinou. Zadní strana tabletu je vybavena extra výkonnou kamerou s rozlišením 8MP s možností Auto Focusu, která umožní pořizovat jasnější a čistší snímky a videa než kdy dříve i za nepříznivých světelných podmínek.

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí kabel.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7" VE 32GB LTE T819 - parametry produktu

KategoriePraky, Tablety

Samsung Galaxy Tab S2 9.7" VE 32GB LTE T819 - historie ceny a dostupnosti

Samsung Galaxy Tab S2 9.7" VE 32GB LTE T819 - další zajímavé produkty

Samsung Galaxy Tab S2 9.7" VE 32GB LTE T819 - jak nakoupit nejvýhodnější?