Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130

Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130

Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 122 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130 - popis produktu

Opravdu masivní ocelový náramek. Řetízek je vyleštěn na velmi značnou úroveň, která potěší milovníky slunečních odlesků. S tímto náramkem určitě nezapadnete. Výrazná středová spona kombinuje broušení, leštění, patinování a z druhé strany i surovou úpravu kovu. Vysoce kvalitní 316L chirurgická, čili nerez ocel. Poctivý kus kovu osloví i ty nejnáročnější pány. Speciální masivní rychloupínání je velmi praktické a rychlé. Funguje na principu zacvaknutí. Pouze zasunete a jdete. Na sponě najdete dva motivy. Jedním z motivů je úhelník s kružidlem. Symbolizuje neustálé zdokonalování člověka a lidstva. Dalším motivem je vševidoucí oko. Božské oko, které zhlíží na svět. Na druhé straně zapínání je jemně gravírovaný nápis stainless steel 316L. Dostatečně těžký a masivní, abyste jej cítili na ruce. Velmi výrazný a nevšední šperk. Náramek se kterým zaujmete. Šířka náramku: cca 1,4 cm. Délka náramku: 22 cm. Rozměr středového motivu: 3,1 x 2,1 cm. Hmotnost přibližná: 90 g.

Tento produkt naleznete ve skupině Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Produkt Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130 patří do skupiny produktů Ocelové řetízky, vyrábí jej značka Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Řetízkové náramky, je v nabídce značky Sam's Artisans, v nabídce prodejce iOcel.cz.

Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Ocelová/Černá
KategorieŘetízky, Náramky, Náramky -, Ocelové řetízky, Řetízkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Náramek Vševidoucí Oko chirurgická ocel INRM130 - jak nakoupit nejvýhodnější?