Samolepící olověná vitrážní páska KREUL (páska na falešnou vitráž)

Samolepící olověná vitrážní páska KREUL (páska na falešnou vitráž)

Samolepící olověná vitrážní páska KREUL (páska na falešnou vitráž)

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Samolepící olověná vitrážní páska KREUL (páska na falešnou vitráž) - popis produktu

Samolepící olověná vitrážní páska KREUL Samolepící olověná vitrážní páska slouží k vytvoření imitace vitrážových oken. Páska je na jedné straně samolepící a velmi dobře přilne k hladkým povrchům jako je sklo, akryl nebo kov. Olověný pásek je kombinovatelný s barvami na sklo. Je vhodná pouze pro dekorační účely, není vhodná pro mytí v myčce. Kombinací olověné lepicí pásky a barev na sklo (které mohou být průhledné, vitrážové ale také efektové Prisme nebo Moon) vytvoříte na skle falešnou vitráž. JAK SE POUŽÍVÁ? Sklo nebo jiný podklad, na který budeme falešnou vitráž připravovat musíme očistit od mastnot a nečistot. Na čistý povrch nalepíme vitrážní pásku a pořádně ji vyhladíme pomocí dřevěné nebo umělohmotné špachtle. Drobnější detaily, které se nám s pomocí pásky nepodařilo vytvořit si můžeme dokreslit s konturou na sklo. Můžeme začít vyplňovat vytvořen obrys s barvami na sklo. Barvu je vhodné nanášet štětcem. Dekorovaný objekt necháme alespoň 24 hodin vysušit. PARAMETRY PRODUKTU samolepící olověná vitrážní paska KREUL k vytvoření falešné Tiffany techniky na hladkých předmětech samolepící konec na jedné straně 0.1 mm tloušťka 10 m délka 3 různé šířky: 6 mm, 12 mm, 16 mm

Tento produkt se nachází v kategorii Samolepící pásky, patří značce Kreul Germany, naleznete ho u prodejce Malirske-platno.cz.

Samolepící olověná vitrážní páska KREUL (páska na falešnou vitráž) - parametry produktu

Samolepící olověná vitrážní páska KREUL (páska na falešnou vitráž) - historie ceny a dostupnosti

Samolepící olověná vitrážní páska KREUL (páska na falešnou vitráž) - další zajímavé produkty

Samolepící olověná vitrážní páska KREUL (páska na falešnou vitráž) - jak nakoupit nejvýhodnější?