Samolepící dětská mapa světa se zvířátky #6046899

Samolepící dětská mapa světa se zvířátky #6046899

Samolepící dětská mapa světa se zvířátky #6046899

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Samolepící dětská mapa světa se zvířátky - popis produktu

Samolepicí dekorace Samolepící dětská mapa světa se zvířátky:Chcete ve svém bytě docílit nevšedního vzhledu? Samolepicí dekorace Alum je v tomto případě ideální volbou. Rozhodovat byste se měli podle toho, kam ji budete lepit. Je vhodná například do pokoje, na nábytek a na sklo. Výrobce věnoval čas výběru materiálu i barvy. Jejímu designu tedy vévodí vícebarevná barva. Jejímu designu tedy vévodí vícebarevná působivá barevná kombinace. Samolepicí dekorace Alum je vyrobena z papíru. Samolepicí dekorace s dětským motivem krásně ozdobí pokojíček! Samolepící dětská mapa světa se zvířátky nabízí rozměry 60 × 90 cm. Rozhodující vlastnosti produktu Samolepící dětská mapa světa se zvířátky Samolepicí dekorace Alum se bude dobře nalepovat Vzhledu dominuje působivá barevná kombinace Spadá mezi papírové samolepicí dekorace Celkové rozměry dekorace činí 60 × 90 cm Tato dětská samolepicí dekorace zútulní každý dětský pokojíček Ideální do pokoje, na nábytek a na sklo

Produkt Samolepící dětská mapa světa se zvířátky #6046899 patří do skupiny produktů Dekorace na zeď, je v nabídce značky Alum v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Samolepky na zeď, patří pod značku Alum, v nabídce prodejce Alza.cz.

Samolepící dětská mapa světa se zvířátky - parametry produktu

Samolepící dětská mapa světa se zvířátky - historie ceny a dostupnosti

Samolepící dětská mapa světa se zvířátky - další zajímavé produkty

Samolepící dětská mapa světa se zvířátky - jak nakoupit nejvýhodnější?