Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B

Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B

Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B - popis produktu

Trekové boty Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B:Salomon X Ward Leather GTX W Trekové boty Salomon X Ward Leather GTX W jsou určené na výšlapy a túry v lehkém až středně náročném terénu. Jsou speciálně navržené tak, aby se přizpůsobily různým terénům a povrchům. Zajistí skvělé pohodlí při chůzi. Salomon X Ward Leather GTX W udrží nohy v suchuSvrchní část bot Salomon X Ward Leather GTX W je vyrobená ze semišové kůže a síťoviny, díky čemuž je prodyšná. Membrána GoreTex udrží vaše nohy v suchu, zatímco technologie SensiFit poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky. Zajistí tak skvělé držení chodidla za všech okolností. Salomon X Ward Leather GTX vás nezklamou na žádném povrchuBoty Salomon X Ward Leather GTX disponují podešví Mud Contagrip, která zaručí skvělou přilnavost. Jsou navíc navržené tak, aby si poradily s rozmanitým povrchem a terénem. Tvarovaná vložka Advanced Chassis poté poskytuje silnou boční oporu a ochranu a současně umožní optimální pohyblivost a flexibilitu Boty Salomon X Ward Leather GTX dokonale tlumí nárazySalomon X Ward Leather GTX jsou vybavené mezipodešví s pěnou EnergyCell, která zajistí měkké dopady a optimální tlumení, i stélkou OrthoLite. Ta je speciálně tvarovaná tak, aby odpovídala konturám chodidla a zaručí perfektní odpružení. Salomon X Ward Leather GTX zaručí rozmanité turistické výzvyBoty Salomon X Ward Leather GTX zafixujete na nohách pomocí klasických tkaniček. Nechybí ani gumová ochrana špičky a paty. V botách Salomon X Ward Leather GTX si užijete rozmanité turistické výzvy. Klíčové vlastnosti bot Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/BDámské trekové botySvršek vyrobený ze semišové kůže a síťovinyMembrána GoreTex udrží chodidla v suchuTechnologie SensiFit poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničkyPodešev Mud Contagrip zajistí skvělou přilnavostBoty jsou navržené tak, aby si poradily s rozmanitým povrchem a terénemVložka Advanced Chassis poskytuje silnou boční oporu a ochranuBoty Salomon X Ward Leather GTX W s mezipodešví s pěnou EnergyCellBarevné provedení: černé

Produkt Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Salomon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B - parametry produktu

KategorieDámské boty
ZnačkaSalomon
E-shopAlza.cz

Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B - historie ceny a dostupnosti

Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B - další zajímavé produkty

Salomon X Ward Leather GTX W Black/Black/B - jak nakoupit nejvýhodnější?