Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird

Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird

Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 700 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird - popis produktu

Trekové boty Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird: Salomon Wander W Trekové boty Salomon Wander jsou ideální volbou na horské túry, běhání i každodenní nošení. Perfektně tlumí nárazy a nabízí ideální přilnavost i v obtížném terénu. Boty Salomon Wander poskytují oporuTrekové boty Salomon Wander nabízí svršek ze syntetického a textilního materiálu, který je velmi odolný. Technologie SensiFit poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky. Zajistí tak skvělé držení chodidla za všech okolností. Salomon Wander ideálně tlumí nárazyStélka OrthoLite zaručí vynikající odpružení, prodyšnost a svěžest. Salomon Wander díky mezipodešvi z EVA pěny a technologii EnergyCell ideálně tlumí nárazy. Salomon Wander vám dodají jistotu i v náročném terénuPodrážka Contagrip, kterou jsou boty Salomon Wander vybavené, vás nezklame ani v kluzkém, mokrém, skalnatém či bahnitém terénu. K tomu napomáhá její hluboký grip. Salomon Wander jsou ideální na túry i procházkyBoty Salomon disponují zavazováním pomocí klasických tkaniček. Nazouvání urychlí praktické poutko na zadní straně boty. Salomon Wander vás podpoří na vašich procházkách a túrách. Klíčové vlastnosti trekových bot Salomon Wander WDámské trekové boty určené do středně náročného terénuSvršek vyrobený ze syntetického a textilního materiáluStélka OrthoLite poskytuje vynikající odpruženíDíky mezipodešvi z EVA pěny a technologii EnergyCell skvěle tlumí nárazyPodešev Contagrip nezklame ani v kluzkém nebo mokrém terénuPoutko pro snadnější obouváníBarevné provedení: bílo-černo-růžové

Produkt Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Salomon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámská obuv, vyrábí jej značka Salomon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird - parametry produktu

Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird - historie ceny a dostupnosti

Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird - další zajímavé produkty

Salomon Wander W Tea Rose/Vanilla Ice/Fird - jak nakoupit nejvýhodnější?