Salomon Patrol Black/Black/White

Salomon Patrol Black/Black/White

Salomon Patrol Black/Black/White

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Salomon Patrol Black/Black/White - popis produktu

Trekové boty Salomon Patrol Black/Black/White: Salomon Patrol Trekové boty Salomon Patrol jsou ideální volbou na túry, běhání i každodenní nošení. Perfektně tlumí nárazy a nabízí ideální přilnavost i v obtížném terénu. Boty Salomon Patrol poskytují oporuBoty Salomon Patrol nabízí svršek ze syntetického materiálu, který je velmi odolný. Technologie SensiFit poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky. Zajistí tak skvělé držení chodidla za všech okolností. Salomon Patrol ideálně tlumí nárazyStélka OrthoLite zaručí vynikající odpružení, prodyšnost a svěžest. Salomon Patrol díky mezipodešvi z EVA pěny a technologii EnergyCell ideálně tlumí nárazy. Salomon Patrol vám dodají jistotu i v náročném terénuPodrážka Contagrip, kterou jsou boty Salomon Patrol vybavené, vás nezklame ani v kluzkém, mokrém, skalnatém či bahnitém terénu. Její vlastnosti oceníte v každém ročním období, na suchu i v mokru. Salomon Patrol jsou ideální na túry i procházkyBoty Salomon Patrol disponují zavazováním pomocí klasických tkaniček. Podpoří vás na vašich procházkách a túrách. Klíčové vlastnosti trekových bot Salomon PatrolPánské trekové boty určené do středně náročného terénuSvršek vyrobený ze syntetického materiáluStélka OrthoLite poskytuje vynikající odpruženíDíky mezipodešvi z EVA pěny a technologii EnergyCell skvěle tlumí nárazyPodešev Contagrip nezklame ani v kluzkém nebo mokrém terénuSalomon Patrol se zavazováním pomocí tkaničekBarevné provedení: bílo-černé

Produkt Salomon Patrol Black/Black/White patří do skupiny produktů Pánské boty, vyrábí jej značka Salomon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Salomon Patrol Black/Black/White - parametry produktu

KategoriePánské boty
ZnačkaSalomon
E-shopAlza.cz

Salomon Patrol Black/Black/White - historie ceny a dostupnosti

Salomon Patrol Black/Black/White - další zajímavé produkty

Salomon Patrol Black/Black/White - jak nakoupit nejvýhodnější?