Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish

Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish

Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 247 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish - popis produktu

Pokud chcete chytit dravou rybu, která loví v mělkých vodách a zároveň potřebujete daleko nahazovat pak je tento wobler přímo pro Vás! Pokud chcete chytit dravou rybu, která loví v mělkých vodách a zároveň potřebujete daleko nahazovat pak je tento wobler přímo pro Vás! Tato originální nástraha byla vytvořena ve spolupráci s rybáři, kteří se specializují na lov mořských okounů, mořských pstruhů a bolenů. Jedná se o jednoduchou a velice efektivní nástrahu se kterou lze chytat jak v mělkých vodách tak i v hloubkách mezi 2-3m. WAVE je k dispozici ve dvou velikostech 7cm a 9cm. Díky ideálnímu poměru velikosti a hmotnosti lze tuto nástrahu nahazovat na obrovské vzdálenosti, které jsou pro jiné nástrahy mimo dosah. vhodná pro daleké náhozy rychle potápivá

Produkt Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku Salmo, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish - parametry produktu

Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish - historie ceny a dostupnosti

Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish - další zajímavé produkty

Salmo Wobler Wave Sinking Black Red Fish - jak nakoupit nejvýhodnější?