Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS)

Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS)

Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 996 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS) - popis produktu

Startovací Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů obsahuje lepidlo 3M DP8407 NS, aplikátor, vytlačovací píst a tři směšovací trysky za výrazně nižší cenu oproti nákupu lepidla i aplikačního zařízení jednotlivě. 3M Scotch-Weld DP8407 NS je výkonné dvousložkové akrylové lepidlo šedé barvy, které nabízí vynikající pevnost ve smyku i odlupu a odolnost vůči nárazům. Má vynikající přilnavost na mnoho plastů a kovů. Před lepením vyžaduje pouze minimální čištění či odmaštění. Lepidlo poskytuje vynikajcí trvanlivost spojů u kovů (včetně surové oceli, mědi, mosazi, bronzu a pozinkované oceli), i když jsou vystaveny vysokými teplotám a vhkému prostředí. Doba zpracovatelnosti: 5-7 minut. Dosažení strukturální pevnosti: 32 minut. Technické parametry systém:dvousložkové lepidlo, 10:1, EPX báze:metylmetakrylát teplotní odolnost:150 °C odolnost proti UV:velmi dobrá odolnost proti vlhkosti:velmi dobrá odolnost proti chemickým látkám:velmi dobrá aplikace:aplikátorem z duokartuše EPX

Produkt Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS) patří do skupiny produktů Aplikátory lepidel, patří značce 3M, naleznete ho u prodejce CDRmarket.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dvousložková lepidla EPX, je v nabídce značky 3M, naleznete jej v e-shopu CDRmarket.cz.

Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS) - parametry produktu

Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS) - historie ceny a dostupnosti

Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS) - další zajímavé produkty

Sada strukturálního lepení 3M pro lepení kovů (DP8407 NS) - jak nakoupit nejvýhodnější?